Hyvin varusteltu vuokramökki Rukalla hiihtolatujen läheisyydessä

Haaveiletko ihanasta talvilomasta Rukalla? Miltä kuulostaisi rauhallinen ruskaretki Kuusamossa? Meidän avullamme pääset kokemaan Lapin lumoavan luonnon!

Toholampilainen Ari Pöntiö vuokraa hyvin varusteltua mökkiä Rukalla, Kuusamossa. Vuokramökki on helppo ja edullinen tapa päästä lähelle Lapin luontoa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa vuokramökissä voit rentoutua niin yksin, kaksin kuin perheenkin kanssa. Mökki kannattaa vuokrata hyvissä ajoin, sillä suosituimmat ajankohdat, kuten hiihto- tai syyslomat, voivat mennä nopeastikin. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vuokramökistä!

Rauhallinen sijainti – tekemistä ympäri vuoden

Vuokramökki sijaitsee rauhallisella paikalla Rukan hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Vaikka hiihtäminen ei olisikaan kutsumuksesi, Rukalla on paljon muutakin iloista talvitekemistä. Vuokramökki sopii myös hiljentymiseen, rentoutumiseen tai romanttisiin viikonloppuihin talven ihmemaassa ja muina vuodenaikoina. Älä unohda ruskaretkiä kuulaan kirpeässä säässä tai kesäisiä vaellusretkiä Lapin yöttömässä yössä.

Soita ja varaa vuokramökki jo tänään! 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ari Pöntiö
Härkänevantie 89
69410 SYKÄRÄINEN

Y-tunnus: 26314075
Puh: 0400 940176

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ari Pöntiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.