Juhlatarjoilut pitopalvelustamme – Toholampi ja lähialueet

Ruokatarjoilu nousee usein tärkeäksi ja keskeiseksi osaksi juhlatilaisuutta. Hyvän ruoan äärellä nautitaan yhteisestä, mukavasta ajasta ja juhlistetaan niin syntymäpäiväsankaria kuin hääpariakin. Pitopalvelu Ari Pöntiöltä saat tilattua herkulliset ja runsaat juhlatarjoilut Toholammille ja sopimuksen mukaan vaikka naapurikuntiinkin. Erikoisuutenamme on oman tilan viljapossu, josta voimme valmistaa suussa sulavia ruokalajeja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Juhlatarjoilut pieniin ja suuriin juhliin

Unohda juhlavalmisteluiden stressi ja tilaa tarjoilut pitopalvelu Ari Pöntiöltä! Pitopalvelumme valmistaman juhlatarjoilun voit tilata esimerkiksi seuraaviin juhliin:

 • häät
 • kihlajaiset
 • valmistujaiset
 • ristiäiset ja nimiäisjuhlat
 • syntymäpäivät
 • vuosipäivät ja hääpäivät

Soita ja kysy lisää! Voimme joko tehdä sinulle menuehdotelman tai koostamme juhlatarjoilut sovitulla tavalla toiveidesi mukaisesti.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ari Pöntiö
Härkänevantie 89
69410 SYKÄRÄINEN

Y-tunnus: 26314075
Puh: 0400 940176

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ari Pöntiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.