Grillaus Toholampi – taitava grillimestari on juhliesi vetonaula!

Kun kyseessä on grillaus, onko peukalo keskellä kämmentä? Kärvähtävätkö pihvit, fileet tai vihannekset grillissäsi? Oletko epävarma grillin käytöstä?

Ari Pöntiö tarjoaa ammattitaitoista grillauspalvelua Toholammin seudulla, joka on hauska yksityiskohta esimerkiksi hää-, suku- tai yritysjuhlissa. Erityisen näyttävää on esimerkiksi kokonaisen viljapossun grillaus, joka sopii suuriin juhliin tai vaikka markkinoille, joissa on runsaasti vieraita tai kävijöitä. Mikäli ihan tavallinenkin grillaus on sinulta hakusessa, tulemme mielellämme tilauksesta paikalle valmistamaan herkullista grilliruokaa. Soita ja kysy lisää!

Järjestä grillibileet ja kesäjuhlat, jotka jäävät mieleen

Voit myös järjestää meidän avullamme mahtavat kesäjuhlat tai grillibileet, jonka suussa sulavat maut vieraat muistavat pitkään. Lue lisää täältä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ari Pöntiö
Härkänevantie 89
69410 SYKÄRÄINEN

Y-tunnus: 26314075
Puh: 0400 940176

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ari Pöntiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.